Veronica Maggio - många unika sommargig!

Veronica Maggio är på turné i Skandinavien i sommar! Den prisbelönta artisten besöker allt från nöjesparken Gröna Lund till mäktiga Dalhalla. Hon ingår i festivalen Let's Spend The Night Together och bjuder dessutom på fem (!) unika spelningar i Stockholm, den 23-27 augusti på Mosebacke. Missa inte!

Veronica Maggios femte album "Den första är alltid gratis" släpptes i maj i fjol och innehöll bland annat de guldsäljande singlarna "Den första är alltid gratis", "Vi mot världen" och "Dom sa!”.

Därefter följde en bejublad livesommar som kulminerade i en magisk spelning på Stockholm Stadion med över 20 000 fans i publiken. Konserten gästades av Håkan Hellström, Eva Dahlgren, Markus Krunegård och Petter Winnberg från Amason. Den hyllades stort i media.

Att Veronica Maggio är Sveriges livedrottning är ingen hemlighet. I oktober 2016 gjorde Veronica Maggio livedebut i USA, på festivalen "Stockholm, CA" i Los Angeles. 2017 inleddes med en utsåld klubbturné i Norge och på Gröna Lund kickade den 20 kvällar långa sommarturnén igång. Bland annat besöker Maggio det legendariska kalkbrottet Dalhalla i Rättvik, Roots Festival i Norge – samt gör fyra konserter tillsammans med Weeping Willows och Hurula under konceptet Let’s Spend The Night Together.

Veronica Maggio: ”Utsikten krossar!”

I slutet av sommaren gör Maggio något unikt för fansen, fem kvällar i rad i Stockholm! Varje kväll 23-27 augusti framför Veronica Maggio sina hittills släppta album i sin helhet – ett per kväll. Artisten kommer även bjuda på överraskningar, som har varit med och gjort henne till den hon är idag. 1+1, helt enkelt. Stort grattis, alla music lovers!

– Utsikten från Mosebackes terrass krossar all annan utsikt i hela Sverige! Det finns liksom inget bättre ställe att befinna sig på en sensommarkväll i augusti. När vi spelade in första skivan, ”Vatten och bröd”, var jag ofta där på sommarklubb och hoppades innerligt att vi skulle få spela där. I sommar gör vi det FEM gånger. Inte en enda låt slipper undan! säger en peppad Veronica Maggio.

Åldersgräns för konserterna på Mosebacke:
18 år. I målsmans sällskap gäller 13-årsgräns. Målsman innebär förälder eller laglig förmyndare.

 

Texten uppdaterad: 2017-06-01


Pressröster om Veronica Maggio live:

Expressen, 4 av 5

"grandios succé"

Aftonbladet, 4 av 5

"testade arenavingarna och landade som en vinnare"

Gaffa, 5 av 6

"Historiskt ända in i kökskaklet"

Dagens Nyheter, 4 av 5

"bevisade övertygande att även mollackord kan explodera"

SVD

"En popstjärna ut i fingerspetsarna"

TT

"ett minne för livet"

Folkbladet

"Veronica Maggio är Bråvalla Festivalen 2016"

GP

"Hanterar en fullödig konserts alla känslolägen"

Sydsvenskan

"En oväntad, ovanlig och imponerande spelning med en musiker som har rytmen under naglarna"

Nerikes Allehanda

"Hon gav oss det bästa och vi kommer att ha det kvar länge, länge"